Free Icon Cute

Ucapan Salam Ku Hulurkan "Assalamualaikum!"

Hello semua comel and cute-cute. How are you today? Fine or not? Kalau tidak fine korang kenelah makan ubat banyak-banyak agar korang sihat. Hari nie syifa terlalu penat walaupoun hari Jumaat nie balik awal, syifa rase sangat penat macam kerja kuat. Ye lah kan sebab hari nie ade 'Majlis Perjumpaan Ibu Bapa Murid-Murid Tahun 6 2011' .

Tetapi syifa tidak mahu ceritakan ape yang berlaku pada majlis tuh hari ni sebab tajuk yang syifa buat lain dan tentang majlis tu lain okey. Entry kali ini tentang freebies khas untuk anda iaitu peminat setia syifa lah ni kan? sumpah aku perasan. Okey lupakan pasal karutan aku tuh. Oooppss, bukan "aku" tetapi "syifa". Maaf ye sebab terkasar bahase. Maaf ye ade pantu untuk korang.

Pergi ke sungai nak mandi paye,
Semoga anda maafkan saye.
Kan syifa dah mengarut sampai ke lewat malam dah nieyh. Okey lah tampa membuang mase syifa merasmikan bahawa Icon-icon di bawah boleh menjadi milik anda. Tetapi ade syaratnye. Okey syaratnye ialah :

1. Kalau korang nak ambik or dah ambik haruslah beri tahu saye okey. [Wajib]
2. Korang haruslah creditkan ke nama syifa  dan nama atirah jika korang copypaste. [Wajib]

Senang je kan syarat-syarat die. So mase yang dinanti-nantikan.


Crayon Icon



Fairy Smilies
  
                    
                   
                  

Girl
                           

                           

                           

                           

Mini
                                                                                                                                                                                                                                        

Barbie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Jadi sampai di sini sahaja lah ucapan izfa pada kali ini. assalamualaikum. But icon-icon comel di atas ni korang boleh jadikan pavicon di blog anda. Nak tahu cara-pasang pavicon ? Terjah sini. ----> Tutorial







4 000 Love Letter's:

Iza Zaty said...

btw , sye amek tau ! :D

misswhatever d'luvers said...

@Iza Zaty

okey :)

rAIHan said...

comel~

jemput singgah,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/lets-be-churpers.html

misswhatever d'luvers said...

@rAIHan

insyaallah.. :)