telatah kucing 'SYIFA'


hello allz. hari ni syifa sedih tau sebab giveaway syifa dibatalkan kerana tiada sambutan. kenape? hadiah tidak menarik ? bagi syifa dah menarik dah tuh yunk oiit. tak pelah dah bukan rezeki. haish ape lah kau nie syifa membebel je dari tadi. kau nie kan kalau dah tak de orang nak join sbar je lah jangan nak berleter dekat blogger nie pulak! okey sambil menunggu mak sedare syifa datang sini, syifa nak post satu entri pasal kucing syifa niyh

ayohh mari kita lompat.

~lompat si katak lompat,lompat lah tinggi2,cepatlah adik cepat ....bla bla bla~

macam mane? kucing korang ade ke macam niyh. tak de kan? okey-okey sebenarnye kucing tuh kucing jumpe je. syifa just jumpe dekat sekolah syifa. dan juga di sebabkan comel syifa bawa balik rumah. dan sihat but sekarang die dah tak aktif. syifa rase die sakit or demam or angin akhmar. 

ape pown korang tolong doakan agar kucing syifa sembuh dan aktif macam dulu. hek elleh kucing aku tapi mintak orang lain berdoa ape kes niee derrrr? lorh ape salahnye kan kalau korang pown bantu sama dalam hal nie. bukan dapat dosekan? so korang tolong lah yup.

okey nama kucing syifa tuh tak tahu la nak panggil ape. but mak syifa panggil die ADIK? tak sangke mak nak namekan die adik. if die adik aku kakak. malang betol kucing aku tuh kakaknye manusie. sabar je lah ape yang syifa merepek sekarang nie. lagi pun kucing syifa tuh manje with me. die selalu jilat jari syifa. kalay boleh ta nak die mati cepat. ye la syifa tahu ajal di tangan tuhan. so sebab tuh syifa nak berdoa agar panjangkan umur die. 

eh kau ni syifa panjangkan umur kucing kau je ke? mak bapak kau nak humban ke mane? kau nie memang pelik dari orang lain lah. orang doakan ibu dan bapa dulu baru lah orang or benda lain. nie kucing dulu. yoo laah weii... tak semestinye kalau doakan kucing x doakan ibu bapa. syifa doakan lah korang nie please jangan sangke buruks. adoii.. okey lah sampai di sini dulu entri syifa kali ni. 

ponat eden menaip nie. kagi pon eden nok tunggu mok sedaro eden nie. tok sampai-sampai lagiy heh kat rumoh nie. naik risau eden. hahahaha. okey aku berleter lagi. k lah syifa out dulu :) assalamualaikum .

4 000 Love Letter's:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

comey dah aihh tucing tuu:D

Natasha said...

cute!

syifa D_Fa said...

thanks ye yana. :)

dieela caiyok! said...

haha..kim salam kat die tau...